ترخیص قطعات خط تولید از گمرک

پیش از اقدام برای ترخیص قطعات خط تولید از گمرک لازم است تا با قواعد، ضوابط و قوانین مربوطه آشنایی داشت. کما اینکه عدم آشنایی با این قوانین می تواند افراد را به دردسر بیندازد. از این رو، ما در این نوشته بر آن هستیم تا شما را با ضوابط مربوط به ترخیص قطعات خط تولید از گمرک آشنا سازیم.

 

ترخیص قطعات خط تولید از گمرک

ترخیص قطعات خط تولید از گمرک مانند ترخیص کالا از گمرک اهمیت دارد. در واقع این مهم را می توان با اهمیت ترین فرآیند در مورد واردات کالا به حساب آورد. از طرف دیگر اجرای این جریان و مقررات مربوط به آن، براساس قوانین کشورها، ضوابط و سلسله مراتب گوناگونی را شامل می شود.
در حال حاضر افرادی در اجرای این کار موفق تر هستند که با اصول کلی و ضوابط امر تا حد زیادی آشنایی دارند. چرا که عدم آشنایی و اجرای غیر حرفه ای در نهایت سبب می شود تا این فرآیند به درستی به انجام نرسد. و حتی در شرایط بحرانی تر ممکن است باعث شود تا کالای مورد نظر شما کالای قاچاق و فاقد اعتبار قانونی به نظر برسد. که همین می تواند خسارت های زیادی از جمله خسارات مالی و خسارات اعتباری را برای تجار و بازرگانان در پی داشته باشد. از اینرو آشنایی با مقررات ترخیص کالا از گمرک برای هر تاجر و یا بازرگان با اهمیت و پر فایده می باشد.

 

ترخیص قطعات خط تولید از گمرک 

 

مراحل واردات و ترخیص قطعات خط تولید از گمرک

آشنایی کامل با مراحل ترخیص از اهمیت برخوردار می باشد. چرا که آشنایی با این فرایند در نهایت سبب می شود تا جا به جایی کالا در کوتاه ترین زمان ممکن و به بهترین نحو به انجام برسد.
به همین منظور در این بخش از مقاله با ذکر مراحل واردات و ترخیص قطعات خط تولید از گمرک قصد داریم تا شما را با این مرحله مهم آشناتر سازیم.

  • در مرحله ابتدایی لازم است تا افراد پروفرما و پکینگ لیست را دریافت نمایند.
  • در مرحله دوم اخذ مجوز ثبت سفارش بازرگانی الزامی است.
  • در مرحله سوم نوبت به بیمه نمودن کالا می رسد. از اینرو لازم است تا شرکت مربوطه در مبدا و در مقصد شرایط را برای هماهنگی های لازم جهت بازرسی تسهیل نماید.
  • در مرحله چهارم بایستی وارد مراحل تشکیل پرونده شد. گفتنی است که این مهم در جهت تخصیص ارز و حواله بانکی به انجام می رسد.
  • در مرحله پنجم لازم است تا با یک شرکت حمل و نقل بین المللی ارتباط برقرار نمود.
  • در مرحله ی ششم الزامی است تا از شرکت حمل و نقل بین المللی مذکور اسناد حمل را دریافت نمود.
  • در مرحله ی هفتم باید اسناد لازم را تکمیل نمود و پرونده تشکیل داد.
  • در مرحله هشتم باید پیش نویسی تحت عنوان پیش نویس دور اظهاری تنظیم کرد.
  • در مرحله نهم الزامی است تا این پرونده توسط یک کارشناس فنی گمرک و بازرگانی بررسی شود و به تایید برسد.
  • دور اظهاری واردات نیز مرحله ی نهایی است.

 

سفارش ترخیص کالا 

 

مجوز های مورد نیاز برای ترخیص قطعات خط تولید از گمرک چه هستند؟

برای ترخیص هرگونه کالا از گمرک لازم است تا یکسری از اسناد، مجوز و مدارک را تهیه و آنها را به اداره گمرک تحویل نمود. با این حال لازم است تا با این اسناد و الزام مورد نیاز برای تهیه آنها آشناتر شد.
پیش از هر چیز شایان ذکر است که ارائه این مجوزها مزایایی را در بر دارد. این مزایا عبارتند از:

  1. نشان دهنده قانونی بودن تجارت شما است.
  2. با وجود این مدارک سازمان ها و مراجع قانونی تجارت شما را

تایید می کنند و این مهم فرایند تجارت را تسهیل می بخشد. لذا گفتنی است که:

  1. کپی کارت بازرگانی
  2. مجوز ثبت سفارش
  3. فهرست عدل بندی
  4. فاکتور خرید
  5. اعلامیه تامین ارز
  6. مجوز قانونی برای ترخیص قطعات خط تولید
  7. پروفرما
  8. وکالتنامه رسمی
  9. قبض انبار
  10. ترخیصیه کالای وارداتی
  11. مجوز بهره برداری شرکت های تولیدی
  12. و... از جمله مدارک مورد نیاز برای ترخیص قطعات خط تولید از گمرک هستند.

 

مراحل ترخیص قطعات خط تولید از گمرک 

 

آیا واردات و ترخیص قطعات خط تولید با ممنوعیت مواجه است؟

بطور کلی باید گفت که واردات و ترخیص قطعات خط تولید با ممنوعیت مواجه نیست اما لازم به یادآوری است که آشنایی با قوانین و مقررات مهم در زمینه ترخیص و واردات کالا یکی از مهمترین فرآیندها در همین زمینه می باشد.
به زبان ساده پیش از هر چیز برای یک تاجر و یا بازرگان الزامی است تا قوانین و ضوابط مهم حوزه کاری خودش را بداند. و یا اگر نسبت به آنها بی اطلاع است از افراد مطلع راجع به آنها سوال بپرسد. همچنین الزامی است تا او بطور روزانه اخبار را رصد نماید.
دلیل این امر آنست که ممنوعیت وارد کردن یک کالای خاص به هیچ عنوان غیر ممکن نیست. به عنوان مثال ممکن است در یک بازه زمانی خاص واردات یک کالا به دلایلی ممنوع شود. و یا تعرفه مربوط به آن کم و یا زیاد گردد. به همین دلیل به روز بودن و مطلع بودن الزامی است.
همچنین ممکن است در یک بازه زمانی تجارت با یک کشور خاص دچار محدودیت باشد و یا برعکس دولت برای افزایش تجارت از سیاست ارائه بعضی از تشویقی ها استفاده نماید.
از اینرو وارد بودن یا آگاه بودن مهم است. ما به تاجران و بازرگانان اکیدا سفارش می کنیم تا از خدمات ارائه شده توسط شرکت های فعال در زمینه ترخیص و یا واردات کالا استفاده کنند.
در همین زمینه لازم به ذکر است که شرکت پارسا ترخیص سپهر (www.tarkhis.org) با داشتن سابقه طولانی در زمینه واردات و ترخیص قطعات خط تولید می تواند در کوتاه ترین زمان ممکن و با بهره از بهینه ترین روش ها، افراد و شرکت ها را در امر ترخیص کالا از گمرک یاری نماید.

 

مدت زمان مورد نیاز برای ترخیص قطعات خط تولید از گمرک

این یکی از مهمترین سوالات است. در حقیقت تجار و بازرگانان با پرسیدن این سوال می خواهند هر چه سریع تر کالای مورد نظر را ترخیص نموده. و به سود دهی برسند. در پاسخ به این سوال باید گفت که مراحل و ضوابط مربوط به ترخیص هر کالا متفاوت از دیگری است.
گفتنی است که الزامات مربوط به ترخیص، بسته به قوانین یک کشور یا سایر فاکتورهای اینچنینی زمان بندی و همچنین هزینه متفاوتی را به خودش اختصاص می دهد.
در همین زمینه لازم به ذکر است که شرکت پارسا ترخیص سپهر (www.tarkhis.org) با برخورداری از سابقه طولانی می تواند در رابطه با این مهم یاور شما باشد. این شرکت با کمک کارشناسان، مشاورین و همچنین ترخیص کاران حرفه ای، ملزومات ترخیص کالای مورد نظر شما را در اسرع وقت به انجام خواهد رساند.

 

بیشتر بخوانید: ترخیص مواد اولیه خطوط تولید و شرکت ها

 

تعرفه مربوط به قطعات خط تولید

لازم به ذکر است که نوع عمل یک وسیله کارکرد آن را نشان می دهد. و در سوی دیگر کارکرد وسیله تعرفه گمرکی آن را تعیین می کند. لذا باید گفت که تعرفه گمرکی بر اساس طبقه بندی کالا در یک ردیف خاص تعیین می شود. همچنین شایان ذکر است که بر اساس ماده 119 قانون امور گمرکی چنانچه وسیله مزبور در داخل کشور تولید نشود، نسبت به پرداخت تعرفه گمرکی معاف خواهد بود.

 

اهمیت همکاری با شرکت های ترخیص

برای وارد کنندگان، ترخیص یکی از نگران کننده ترین مراحل واردات کالا است. در همین زمینه باید گفت که امروزه شرکت های زیادی در زمینه ترخیص قطعات خط تولید فعالیت می کنند.
از سوی دیگر واردات اجزا و قطعات خط تولید به دریافت مجوزهای مختلف از سازمان ها نیاز مبرمی دارد. لذا انعقاد قرارداد یا تفاهم نامه کاری با این شرکت ها می تواند فعالیت در این زمینه را به مراتب آسانتر نماید.
در همین زمینه لازم به ذکر است که شرکت پارسا ترخیص سپهر با داشتن سابقه طولانی در زمینه واردات و ترخیص قطعات خط تولید و همچنین با برخورداری از دانش به روز در زمینه مجوزهای مورد نیاز برای این مهم، می تواند در کوتاه ترین زمان ممکن و با بهره از بهینه ترین روش ها، افراد و شرکت ها را در امر ترخیص کالا از گمرک یاری نماید.

 

سفارش ترخیص کالا

 

چرا باید قطعات خط تولید را شرکت های ترخیص کالا انجام دهند؟

در پاسخ به این سوال شایان ذکر است که چنین شرکت هایی بصورت حرفه ای در زمینه ترخیص قطعات خط تولید از گمرک فعالیت دارند و با تمام قوانین و ضوابط موجود آشنا هستند. آنها بارها و بارها این فعالیت را انجام داده اند و در نتیجه از تبحر لازم در زمینه اجرای این فرایند برخوردارند. بنابراین شما با سپردن امر ترخیص قطعات خط تولید به شرکت های مزبور هم در زمان خودتان صرفه جویی می کنید و از سوی دیگر از پرداخت هزینه های گزاف و بیهوده جلوگیری به عمل می آورید.

 

جمع بندی و نتیجه گیری

آشنایی با مقررات ترخیص کالا از گمرک برای هر تاجر و یا بازرگان با اهمیت و پر فایده می باشد. در حال حاضر افرادی در تجارت و بازرگانی موفق تر هستند که با اصول کلی و ضوابط امر تا حد زیادی آشنایی دارند. برای اجرای این مهم می توان از شرکت های مربوط به ترخیص کالا از گمرک کمک گرفت. شرکت پارسا ترخیص سپهر با داشتن سابقه طولانی و همچنین با برخورداری از دانش به روز در زمینه ترخیص کالا، می تواند در امر ترخیص کالا از گمرک، یاری رسان شما باشد. اگر در مورد روند ترخیص سوال و ابهاماتی دارید و یا اگر کالایی جهت ترخیص از گمرک دارید می توانید با شماره 021 - 41521 و یا شماره های 88358124 و 88229034 و 88357513 تماس بگیرید و از مشاوره رایگان کارشناسان خبره شرکت پارسا ترخیص سپهر بهره مند شوید تا در کوتاهترین زمان ممکن کالای شما اظهار و ترخیص شود.

امتیاز دهید :
نام و نام خانوادگی را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید یا ایمیل صحیح نیست
متن را وارد کنید

شرکت ترخیص کالا

fast call